Den 11 augusti genomförde UGF årets sista tjejdag på GolfUppsala/Söderby Golf. Deltagarna kom från Älvkarleby GK, GolfUppsala, Sigtuna GK, Enköpings GK och Vassunda GK.

Dagen började med att tjejerna fick åka ut på banan och kolla på Svenska Golf Garmin Tour som spelades på GolfUppsala Söderby. Efter att ha kollat hur andra uppför sig och väljer att slå olika slag på banan så körde vi ett wedgepass då tjejerna fick lära sig att kontrollera sina egna höga wedgeslag. Efter lunchen fortsatte vi med att träna närspel med ett fokus på längdkänsla. Tjejerna gjorde ett fantastiskt jobb och jag såg en stor skillnad på kvalitén på slagen under dagens gång.

Eftersom det här var den sista tjejdagen för 2018 vill jag passa på att tacka GolfUppsala samt restaurangen för att dom har ställt upp under sommaren och tagit väl hand om oss. Jag vill även tacka alla tjejer som har deltagit under sommaren och jag hoppas att vi ses nästa sommar.

Kram

Emma Lundvall
Ledare


Läs mer om Flickprojektet 2018