Tävlingsinbjudningar från klubbar

---Tävlingsinbjudningar från klubbar
Tävlingsinbjudningar från klubbar 2018-09-11T21:52:58+00:00

Här finns en möjlighet för upplandsklubbar att bjuda in till egna öppna tävlingar, dvs. sådana som inte ingår i UGFs tävlingskalender eller i Tävlingsutbyte Uppland. (I Tävlingsutbyte Uppland inbjuds golfare från alla upplandsklubbar att tävla utan att behöva betala tävlingsgreenfee).

För att komma med på listan ska klubben själv registrera sin tävling i ett enkätformulär. Registrering av tävlingar görs via denna länk.

Syftet är dels att erbjuda klubbar en möjlighet att nå ut med sina tävlingar, dels en möjlighet för golfare att hitta spännande tävlingar i distriktets klubbar.


Inlagda tävlingar visas i tabellen nedan där det t.o.m. är möjligt att anmäla sig till tävlingen – klicka på tävlingsnamnet för att komma till tävlingsanmälan på golf.se. Genom att klicka på ikonen längst till höger kan ni ladda ner inbjudan till tävlingen.

Obs att tävlingsgreenfee tillkommer.

Datum Klubb Tävling Spelform Öppen för Inbjudan
2019-04-28Friibergs GKFörsta ChansenSingeltävling - SlagtävlingAlla
Första tävlingen för året! Vi spelar en manna scramble som uppvärmning på säsongen. Slå två bollar ut och välj den bästa bollen. Därefter får du slå två ggr på varje läge tills bollen hamnar i kopp.
2019-07-09Väddö GKJolstersLagtävling - ScrambleAlla
2019-08-07Friibergh GKNationell DamdagPartävling - BästbollDamer (22+)
Gäller för damer födda 2001 eller tidigare
2019-08-31Hallstavik GKGolf & More´s DubairesanPartävling - ScrambleAlla
Mikael Liljekvist