Nu har vi avslutat det årliga tjejlägret som i år genomfördes på GolfUppsala Söderbys anläggning. Dom deltagande tjejerna kom från Enköping, GolfUppsala, Sigtuna, Uppsala, Vassunda och Älvkarleby GK.

Det blev tre dagar fyllda med golf, lekar och massa skratt. Vi har under lägrets gång lärt känna varandra, spelat olika spelformer på banan, och tränat på rangen och wedgeområdet. Tjejerna spelade inte bara golf utan det blev även en femkamp, brädspel, fotbollsgolf och lekar av olika slag.

Jag vill passa på att tacka GolfUppsala och inte minst restaurangen som alltid har ställt upp och tagit emot oss tjejer under både tjejdagarna och lägret som UGF arrangerat under sommaren. Jag vill även passa på att tacka alla tjejer som deltog i lägret, då dom alla var goa och glada under hela lägret och bjöd på många härliga stunder.

Varma sommarkramar

Emma Lundvall
Ledare


Ett stort tack från webbredaktionen till Dig Emma för att du genomför vår tjejsatsning så fint och för att du alltid rapporterar!

Nästa aktivitet är Tjejdag 3/2018
den 11 augusti 2018 på GolfUppsala Söderby

Inbjudan finns på sidan UGFs Flickprojekt 2018