Sex tjejer från Sigtuna GK, Upsala GK och Enköpings GK hade en fin dag när de deltog i UGFs Tjejdag #2 på GolfUppsala den 17/6 under Emma Lundvalls ledning. Fyra av tjejerna hade hcp och två hade inte grönt kort än, men är nu på god väg.

Efter att alla tjejer hade samlats blev det korthålsbanan och norsk scramble. Därefter en god lunch på restaurangen. När tjejerna var mätta och belåtna var det dags för träning på rangen för att finslipa tekniken.

Kul att träffa andra golftjejer och få nya vänner!

– Jag hoppas att få se alla tjejerna och många fler på nästa träff, som är ett övernattningsläger den 6-8 juli – också det på GolfUppsala Söderbys anläggning. Man har det bra där och personalen på anläggningen och i restaurangen tar verkligen emot oss med öppna armar, rapporterar Emma.

Läs mer om lägret och hur du anmäler dig här.