Upplands Golfförbund anordnar den 6 – 8 juli ett golfläger på GolfUppsala, Söderby. Lägret är en kombination av golf och lek för tjejer som spelar golf, vill börja spela golf eller som bara vill prova på att spela golf.

Vi kommer att ha golfövningar på rangen, korthålsbanan, putting green och på närspelsområdet. Självklart kommer vi att spela en norsk scramble på korthålsbanan men även ha andra roliga tävlingar.

Så missa inte chansen att utveckla din golf och träffa andra golfande tjejer.

Kostnad: 800: – för tre dagars golf, 2 övernattningar på Söderby Golf Lodge, 2 frukostar, 3 luncher och 2 middagar. Minimiålder är 7 år och man ska klara av att sova borta från mamma och pappa. Max 15 deltagare och det är först till kvarn som gäller. Avgiften betalas på plats.

Lägret börjar kl. 16:00 den 6 juli och avslutas kl. 15:00 den 8 juli.

Anmälan till marie@lundvall.one  senast 29 juni, vid anmälan vill vi ha spelarens fullständiga personnummer och ev. matallergier. Om avanmälan görs efter den 29 juni eller om deltagaren inte dyker upp på lägret kommer man debiteras avgiften.

Inbjudan som pdf

Anmäl dig redan idag!

Läs mer om UGFs Flickprojekt 2018

Har ni frågor så ring till Marie Lundvall 070-5298666