Idag den 27 maj genomfördes Flickprojektets Tjejdag #1 på GolfUppsalas anläggning Söderby. Åtta spralliga tjejer hade hörsammat inbjudan.

Vi började dagen på wedgeområdet, där tjejerna fick lära sig att kontrollera längden på dom kortare chipparna. Passet avslutades med en närspelstävling. Det spenderades även tid på rangen där alla tjejer fick uppgifter; för att träna på hur man siktar och för att träna på hur man förbättrar sitt spel.

Efter lunchen begav vi oss ut till korthålsbanan för att spela en scramble. Tjejerna slog många fina slag och puttar på banan och det blev en jämn match mellan de båda scramblelagen.

Under dagen lärde tjejerna känna varandra riktigt bra. Trivseln var god och jag tror att många nya vänskapsband knöts under dagen. Det var jättekul att få se att tjejerna hade så kul på banan och att dom tyckte att det var roligt att träna med andra tjejer.

Jag vill avslutningsvis passa på att tacka GolfUppsala och restaurangen för att dom ställer upp och tar väl hand om oss under tjejdagarna. Hoppas nu att ännu fler tjejer anmäler sig till Tjejdag #2 den 17 juni!

Varma kramar

/Emma Lundvall
Ledare


Vi tackar Emma för trevligt ledarskap! Hon är nu hemma i Sverige igen efter sina collegestudier i USA. Det blev en examen i marknadsföring och naturligtvis mycket golf!

Emma åker tillbaka till USA i höst för att läsa psykologi en termin och ev. antar hon erbjudandet hon fått om att hjälpa till som assisterande coach för skolans collegelag under höstterminen.

I sommar siktar Emma på att få spela några SGT-tävlingar. Hon har också fått ett feriejobb på Stora Ensos lager. På heltid! Klart är att Emma också kommer att leda de två återstående tjejdagarna och planen är att hon och en till ledare också ska ta hand om tjejerna under Tjejlägret.

Så nog har Emma häcken full!