Välkommen som medlem i Svenska Golfförbundet

Good Game Allmänna Idrottsklubben har nu blivit invald som medlem i ett av Sveriges största och äldsta specialidrottsförbund. Varmt välkomna in i Golfsveriges gemenskap med över en halv miljon aktiva golfspelare fördelade på 450 golfklubbar och bolag.

Good Game Allmänna Idrottsklubb Uppsala, org nr 802526-4360, bildades den 19 september 2019. Klubben som har sitt säte i Uppsala kommun har haft medlemskap i Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet och söker nu provmedlemskap i SGF. Klubben har nyttjanderätt till golfbanorna inom Golf Uppsala AB:s verksamhet (Al-associerad till SGF) som ägs och drivs av Jonas och Gabriella Ekström. Två banor (18+9 hal) på Edenhof och två banor (18+9 hal) på Söderby. Utöver golf ska medlemmarna ges möjlighet att bedriva och utöva innebandy, padel, paddling, bordtennis, fotboll, kampsport, dans m.fl. med särskild fokus på barn, ungdomar och tävlingsaktiva vuxna. Idrottsverksamheten sker i samarbete med GolfUppsalas, eller egna, utbildade tränare. Vid ansökningstillfället har klubben 51 medlemmar, varav 46 ar juniorer.

Förbundsstyrelsen beslutade

att välja in Good Game Allmänna Idrottsklubb Uppsala (GGAIK),

Upplands GDF, nr 550, såsom provmedlem (M2) under tiden

2023-01-24—2025-01-24.