Deltävling nummer fyra är avklarad. Mörka moln och 10 grader, men i princip vindstilla. Blev bättre framåt eftermiddagen då solen kom fram och värmde oss lite.

Upsala GK som annars är en klubb med väl förberedda arrangemang, var tyvärr inte lika välorganiserade idag, men med lite hjälp (typ stödhjul) så flöt det hela på som vanligt.

Banan som öppnade de första nio hålen häromdagen, var ändå i förvånansvärt bra skick. Visst, det är en bit kvar till Upsala GK normalt fantastiska skick, men i jämförelse med övriga upplandsbanor, hör den ändå till de bästa.

Ser man till tävlingsresultaten så blev det inte de riktigt låga scorerena som vi sett i de tidigare tävlingarna, men vinnarscoren på 65 slag skäms absolut inte för sig. Och namnen på det scorekortet var Fredrik Andersson och Ulf Lindvall, bägge hemmaspelare. Vinstbevis på finalresan till Åland gladde vinnarna.

Det andra paret som får åka till finalen på Åland är Henrik Högberg och Mats Persson, hemmahörande på grannklubben Golf Uppsala, hade ett slag mer, 66. Även de förärades ett vinstbevis till finalresan.

Övriga pristagare fick olika resebiljetter med Eckerölinjen och bollar från UGF.

Resultat:

https://mingolf.golf.se/Competition/3380233#/competition/3380233/results/3233973


Vinnarparet Fredrik Andersson och Ulf Lindvall


Andrapristagarna Henrik Högberg och Mats Persson