Årets Golfare i Uppland 2021
Madelene Sagström Enköpings GK
Madelene har återigen lyckats med en fantastisk säsong.
OS, Solheims Cup samt en andraplats på AIG Women’s Open. Att fortsätta utvecklas på denna nivå kräver stor fokusering och målmedvetenhet. Vi hoppas att Madelenes framgångar inspirerar andra tjejer till att satsa på golfen.
——————————————————————-
Årets juniorledare i Uppland 2021
Niklas Presthus Wattholma GK
Som juniorledare har Niklas jobbat hårt med att skapa en juniorverksamhet där alla behandlas lika, blir sedda och inkluderas. Stort fokus har lagts på att alla i verksamheten ska ha kul, utvecklas och känna kamratskap. Genom engagemang och målmedvetenhet har han bidragit till utvecklingen av verksamhetens olika områden och verkat för att samtliga satta verksamhetsmål överträffats
——————————————————————–
Årets Kåbo-stipendiat i Uppland 2021
Melwin Molén Arlandastads GK
Melvin är mycket flitig med sin golfträning. Under enbart två säsonger har han blivit en mycket duktig golfspelare. Han är en stor förebild för de yngre juniorerna med sitt lugna temperament och fokus. Han uppmuntrar och hjälper mer än gärna de yngre juniorerna på ett sätt som är beundransvärt. Spelar med dem, ger dem tips och bidrar med mentala klokheter. Vilket leder till att träningen blir mycket roligare både för mig som ledare/tränare och för juniorerna.