Mellan 15 – 17 juli avgjordes seriespelet för Damer div. 1 norra på Viksjö GK efter tre dagars spel. GolfUppsalas lag var med i tätstriden hela tävligen och slutade till sist på en mycket hedrande andraplats efter Stockholms GK.

De två första lagen, Stockholm GK och GolfUppsala avancerar nu till Damernas elitserie 2022. Från Uppland deltog även Upsala GK som kom på 4 plats.

I GolfUppsalas lag spelade Isabell Ekström, Alicia Roth, Emma Lundwall, Sarah Hedbrand-Strömberg och Emma Holmberg, alla tjejerna bidrog starkt till den fina andraplatsen. Första dagen passade dessutom Isabell på att sätta nytt banrekord med sin 66 runda(-6) som band annat innehöll två eaglar.

Stort grattis till våra duktiga tjejer!

Se resultat här:

https://mingolf.golf.se/Competition/2976083#/competition/2976083/results