Välkommen att se Pitch.

Pitch är ett nytt webbaserat studioprogram som i år ersätter de fysiska verksamhetsseminarierna. Med start den 16 februari kommer nio avsnitt på nio olika teman sändas – ett varje vecka. Avsnitten är cirka 45 minuter och sänds varje tisdag klockan 10.
Varje sändning kommer sedan följas upp av din klubbrådgivare, som torsdag samma vecka ger dig möjlighet att delta i ett digital eftersnack kring temat. Alla avsnitt kommer även finnas tillgängliga att titta på i efterhand, för den som har missat ett program eller vill kika igen.

Vem kan se programmet?

Vem som helst på klubben som är intresserad, ingen anmälan krävs. En stor fördel med Pitch är att det inte finns någon begränsning i antalet som kan ta del av det, så sprid gärna ordet till de kollegor som kanske inte har nåtts av nyheten.
Programmen sänds öppna för vem som helst att kika på. Det som behövs är en dator, en surfplatta eller en telefon, och en internetuppkoppling. Du kommer att hitta länkar till programmen här på sidan när det närmar sig sändning.

Följ seminarierna här:
Pitch