I torsdags vann Christopher Sahlström sin 4:e tävling för i år, tävlingen spelades på Borre Golfklubb i Norge. Inför sista ronden hade Christopher en knapp ledning, men följde upp med felfri golf. Han slog banrekord på 62 slag, elva under par och det var inte bara sista rundan som var bogeyfri utan hela tävlingen, 54 hål, var det.

Om sin prestation sa Sahlström;
– Fantastiskt, kan inte drömma om ett bättre sätt att avsluta den här tävlingen. Ett banrekord och minus elva, det är den bästa tävlingsscoren jag gjort.

– Jag flyter på moln, jag hade som mål inför säsongen att ta mig topp-fem på rankingen men inser att det är många bra spelare och att det är otroligt tufft. Men när jag tog första vinsten så ökande självförtroendet sedan var det bara att fortsätta och det har varit väldigt stabilt under året, så det är jätteroligt, säger Christopher Sahlström om sina fyra segrar under säsongen.

Slutresultatet för Christopher var 24 under par och vinsten innebar att han klättrade 122 placeringar på världsrankingen, från plats 558 till plats nr 436.

Resultatlistan hittar du här;
http://eccotour.org/scores/#/competition/1816504/results

Stort grattis säger vi till Christopher och lycka till på hans första Challenge Tour tävling med start torsdag 1 augusti, som spelas på Vierumäki Resort i Finland. Hans resultat kan du följa här:

http://www.europeantour.com/challengetour/season=2019/tournamentid=2019754/leaderboard/index.html