Uppstartsmötet om GEO-certifiering

--Uppstartsmötet om GEO-certifiering

Peter Edman, bankonsulent på SGF, informerade om GEO vid träffen 28 nov 2018

”Nya Miljöresan – GEO OnCourse” har startat

Deltagare från 8 klubbar, 7 från UGF-distriktet och 1 från Västmanlands GDF, träffades 28 november för att starta arbetet för att bli miljöcertifierade enligt GEO (Golf Environment Organisation). Deltagarna kommer att träffas ett antal gånger under 2019 för att stämma av arbetet med de 4 områden som ingår i certifieringen.

Svenska Golfförbundet har ett avtal med GEO som ger alla klubbar i Sverige möjlighet att kostnadsfritt använda den webbaserade verktyget GEO OnCourse, som är och anpassat för att dokumentera och utveckla verksamheten på just golfanläggningar. SGF har satt som mål att minst 100 klubbar ska ha erhållit GEO-certifiering år 2020. UGF siktar på att få med alla klubbar i distriktet och ger stöd och handledning till deltagarna under resans gång.

GEO OnCourse är översatt till svenska vilket gör det bekvämt att arbeta med.

Vill du veta mera om GEO finns information här (på engelska). För att komma åt demoversionen av GEO OnCourse behövs inloggning. Alla ordföranden och klubbchefer har fått inloggningsuppgifter. Du kan också vända dig till undertecknad för att få dessa.

Bo Thyselius

UGFs kommitté för Bana & Miljö

070-5288595

För epost till Bo Thyselius kopiera adressen nedan till din epost-tjänst:

bo.thyselius@hotmail.com

By | 2018-11-30T21:35:41+00:00 29 november 2018|Nyheter|0 kommentarer

Lämna en kommentar