På söndagen genomfördes ett väldigt lyckat DM. Efter diverse avhopp i sista minuten blev det ca 70 startande och trots vädret bjöd Upsala på en bana i toppklass som verkligen uppskattades av alla spelare.

Här är resultaten:

Damer: Isabell Ekström, GoflUppsala, dominerade damklassen och vann på -2, 20 slags marginal till 2:an. Eftersom hon inte fick ta emot DM-titeln (eftersom GolfUppsala inte är en M-klubb) gick DM-titeln istället till Tuva Ivarsson, Upsala GK.

Herrar: Avgjordes med särspel mellan Fredrik Hedlund, GolfUppsla och Max Forsberg, Älvkarleby GK (båda slutade på +6). Fredrik tog hem särspelet, men även här fick han inte ta emot DM-titeln utan Max blev DM-mästare.

Herr-lag: Upsala GK.
H-21: Max Forsberg, Älvkarleby GK. Slutade på +6
H30: Jonas Wallmo, Hallstaviks GK. Slutade på +11
H40: Fredrik Hedlund, GolfUppsala. Slutade på +6
H50: Kennet Söder, GolfUppsala. Slutade på +10.
D50: Annika Babra, Vassunda GK. Slutade på +27.

Isabell Ekström GolfUppsala med UGFs tävlingsansvarige Martin Gavelin


Tuva Ivarsson Upsala GK


Carina Hemmälin Öregrunds GK 


Max Forsberg Älvkarleby GK


Erik Ulväng Upsala GK


Ebba Simonsson GolfUppsala


Fredrik Hedlund GolfUppsala


Per Åkermark Älvkarleby GK


Fredrik Hedlund GoilfUppsala


Stefan Linke Grönlund GK

Annika Babra Vassunda GK