R&A´s Ladies’ British Open Amateur Championship spelas 26-30 juni 2018 på Hillside Golf Club i England. Inledningsvis spelar 144 damer 36 hål slagtävling. De 64 bästa går vidare till matchspel om titeln. Varje match spelas över 18 hål.

Svenska damlandslaget representeras av tre spelare – Amanda Linnér Hills GC, Frida Kinhult Skaftö GK och Maja Stark Abbekås GK. (Övriga två i landslaget Beatrice Wallin Hills GC och Linn Grant Rya GK spelar samtidigt KangMiKoo Cup – Korean Womens Amateur Golf Championshiptävling i Sydkorea.)

Den svenska truppen i Ladies British Open Amateur kompletteras därför med Sofia Lundell PGA Sweden National, Tilda Larsson Emmaboda GK, Ellen Hutchinson-Kay Täby GK, Elin Esborn Delsjö GK och Isabell Ekström GolfUppsala.

Inspelsrundor idag söndag och måndag. Tävlingen pågår tisdag den 26/6 t.o.m. lördag den 30/6.

Ska bli mycket spännande att följa Isabell i det mycket starka startfältet.

Läs om tävlingen på R&A´s hemsida

Deltagarlistan