Succén är tillbaka! Den 18-21 juni 2018 arrangerar Upplands Golfförbund det populära juniorlägret UGF Summercamp. Lägret är öppet för alla juniorer i Uppland, i åldrarna 7-21 år och deltagarna kommer under fyra dagar att vässa sina kunskaper i spelets alla delar.

Allt från duktiga juniorer med lågt hcp, till nya och även blivande golfare. Gruppindelningarna på lägret kommer att göras både efter handicap och ålder. Det innebär att ni som inte har testat golf förut kommer att få träna tillsammans med andra som är på samma nivå och i samma ålder. Erfarna spelare med lågt hcp kommer att vara i samma grupp som andra på samma nivå.

Under dom fyra dagarna kommer det att vara mycket träning tillsammans med våra tränare och ledare, det kommer också att vara lite olika tävlingsmoment, samt andra roliga inslag. Vi kommer givetvis att spela på banan också.

Lägret arrangeras av Upplands Golfförbund, i samarbete med GolfUppsala och Upsala GK. Dom första två lägerdagarna är förlagda till GolfUppsala Söderby och dom sista två hålls på Upsala GK.

Lägret kostar 795 kr och inkluderar lunch alla dagar. Avgiften ska betalas i samband med anmälan och görs till bankgiro 565-3811. Ange deltagarens för- och efternamn samt eventuellt golf-id på inbetalningen.

Läs Svensk Golfs reportage från 2017 års Supercamp.

Inbjudan som pdf:

Inbjudan A4
Inbjudan A3

Gör din anmälan nu då antalet platser är begränsat!

 Länk till anmälningsformulär