Stort tack till er som deltog på dagens träningsdag med Elit & Talanggruppen, från både mig och Johan. Ni jobbade på med bra Fokus och vi såg väldigt många bra slag och riktigt bra rörelser på slagen runt green. Ni kämpade på bra på Fyspasset också trots att den låg i slutet av en lång och varm dag, glassen som vi åt efteråt var riktigt god. Den var vi värda!

Temat denna gång var Närspel och som utlovat har jag satt ihop minnesanteckningar från dagen och bifogar dessa som en Pdf-fil. För er som var med på alla genomgångar kommer att vara hyfsat lätta att förstå. Ni som inte kunde vara med idag får också detta och för er kanske det inte blir lika lätt att förstå vad vi menar på vissa punkter, hör av er om det är något vi ska förtydliga i sånt fall. Tanken med att ni får lite stödanteckningar är ju att ni skall kunna plocka fram dessa och stämma av så att alla bitar är på plats och att ni inte glömt bort något, speciellt om närspelet känns lite ostadigt vid något tillfälle under tävlingssäsongen. Stor lycka till.

Nästa aktivitet med Elit & Talanggruppen håller vi den 14 juni, då kommer Ronnie Andersson från RIG Uppsala att vara med och styra innehållet på dagen. Det brukar alltid vara roligt och mycket lärorikt när Ronnie är med, så planera in det i era kalendrar redan nu. En separat inbjudan till den dagen kommer längre fram.

Mvh

Fredrik Hedlund
Club Professional GolfUppsala
Golfgymnasiet NIU Uppsala
Söderby 018-430 1970 / Edenhof 018-33 41 85
Mob 070-658 31 51

Läs mer om Talang- och elitgruppen