I sommar kommer Upplands Golfförbund att arrangera det största Juniorlägret i Golf någonsin i Uppland. Under 4 dagar kommer deltagarna att vässa sina kunskaper på spelets alla delar. Lägret är öppet för alla Juniorer i Uppland, ålder 7-21 år.

Allt från duktiga juniorer med lågt hcp, till nya och även blivande golfare. Gruppindelningarna på lägret kommer att göras både efter handicap och ålder. Det innebär att ni som inte har testat golf förut kommer att få träna tillsammans med andra som är på samma nivå och i samma ålder. Erfarna spelare med lågt hcp kommer att vara i samma grupp som andra på samma nivå.

Under dom fyra dagarna kommer det att vara mycket träning tillsammans med våra tränare och ledare, det kommer också att vara lite olika tävlingsmoment, samt andra roliga inslag. Vi kommer givetvis att spela på banan också.

Lägret arrangeras av Upplands Golfförbund, i samarbete med GolfUppsala och Upsala GK. Dom första två lägerdagarna är förlagda till GolfUppsala Söderby och dom sista två hålls på Upsala GK.

Måndag 19 juni 09:00-15:00 GolfUppsala Söderby
Tisdag 20 juni 09:00-15:00 GolfUppsala Söderby
Onsdag 21 juni 09:00-15:00 Upsala GK
Torsdag 22 juni 09:00-15:00 Upsala GK

Lägret kostar 500 kr och inkluderar lunch alla dagar.

Lägret är fullbokat och information till alla anmälda kommer att skickas ut inom kort!