Så har då seriespelets omgång 2 avslutats. Den mänskliga faktorn spelar oss fortsatt spratt. Så har t ex ett spelarbyte medfört ett felaktigt lagresultat då den inbytta spelaren bara blivit registrerad i singelklassen och inte i sitt lag. Felet rättades till tack vare att en lagledare gjort oss uppmärksamma på detta. Så, kolla gärna att lagresultaten är OK då vi centralt inte har möjlighet att ha koll på alla detaljer.

Tyvärr tvingas vi konstatera att vissa arrangörsklubbar struntat i de centrala rekommendationer vi utarbetat vad lottning beträffar vilket bland annat inneburit att medlemmar i samma lag fått första och sista starttid i startfältet och även i en del fall blivit placerade i samma boll helt i strid mot våra rekommendationer.

Men resultatpubliceringen har fungerat utmärkt och alla seriespelstabeller kunde uppdateras redan på speldagens kväll.

Väl mött till nästa omgång den 14 augusti.