NIU-gänget på Panoramica 2018 Foto: Fredrik Hedlund

Det årliga utlandslägret för Golfgymnasiet, både NIU och RIG, går i år av stapeln 3 till 23 mars.
Eleverna har de första 2 veckorna varit på Panoramica Golf för spel, träning och tävling. Sista veckan flyttar alla över till Golf de Mediterraneo, för fortsatt läger.

Det är långa dagar under ett läger som detta, dagarna startar i gryningen och innehåller vanligtvis 18 hål spel och 3-5 timmar träning. Utöver detta så skall eleverna klara av att sköta skolan på distans, med inlämningsuppgifter och till och med prov på plats i Spanien. Tanken med det 3 veckor långa lägret är att komma ner på gräs och testa hur vinterns hårda arbete med teknikförändringar och fysträning fungerar. Det finns också tid att upptäcka svagheter och jobba på att lösa dessa, för att få bra effekt och förhoppningsvis bra spel mot slutet av lägret. Flera av eleverna från både RIG och NIU har tagit stora kliv framåt och kunnat leverera mycket bra spel under lägret hittills.

Fina resultat nåddes också i 72-hålstävlingen VII CAMPEONATO DE CASTELLON på Panorámica Golf den 10-11 mars. Tävlingen ingår i WAGR World Amateur Golf Ranking.

Fin insats av David Nyfjäll Upsala GK som slutade 2:a efter särspel.

Resultat pojkar
http://golfcv.com/uploads/torneo/doc/d3/t1633/M4.pdf

Resultat flickor
http://golfcv.com/uploads/torneo/doc/d3/t1633/F4.pdf

Tack Fredrik Hedlund, GolfUppsala och NIU för rapport och foto!