Det är ni som styrelse som har totalansvar för era anställda! Via EU-projektet ”Allas rätt att vara med” hälsar vi er hjärtligt välkomna till en kväll fylld med information för er som arbetsgivare i en idrottsförening. Kom och ställ och få svar på era frågor kring vilka rättigheter och skyldigheter ni har. Detta är er kväll, för er förenings skull. En kväll med fokus på en välkomnande arbetsmiljö.
Föreläsare från Arbetsgivaralliansen är Love Lind som är expert på frågor som rör arbetsrätt. Det kan handla om exempelvis arbetsgivaransvar, medlemskap i arbetsgivarorganisationen, kollektiv-avtal, personalhandbok och policydokument, MBL och samverkan, arbetsmiljö, medarbetarsamtal och
lönesamtal, nyanställning och uppsägning. Arbetsgivaralliansen fungerar som ett externt verksamhets-stöd kring allt du behöver veta som arbetsgivare. Skicka era frågor i förväg direkt till Love: love.lind@arbetsgivaralliansen.se

Inbjudan som pdf

Anmälan senast 8/3 till:
Uppsala: eva.dovebris@uppland.rf.se, 070-349 70 28
Norrtälje: linda.w.sjogren@uppland.rf.se, 076-133 81 511