NIU Golf Uppsala inbjuder alla golfintresserade åk 9-or med vårdnadshavare till Öppet Hus, i samband med Celsiusskolans Öppet Hus som hålls onsdagen den 22 november klockan 18:00-20:00.

Programmet för NIU Golfens Öppet hus börjar redan klockan 13:00, med samling på GolfUppsala Söderby. Där kommer vi tränare – Fredrik Hedlund & Thomas Sjöberg – att hålla en informationsstund om verksamheten och visa runt på anläggningen.

Deltagarna får också chansen att ställa frågor till oss och till en eller två elevrepresentanter, som kommer att vara på plats. Kl.15:00 (cirka) beger vi oss in till Elevboendet på Kantorn, så att intresserade elever och föräldrar får se hur det ser ut där. Sista anhalten på turnén är ett besök på Ultimate Performance (UP), gymmet som vi använder för vår Fysträning. På UP träffar vi, förutom en del av våra elever, vår fystränare Magnus Lager som berättar lite om upplägget för Fysdelen. Besökande elever har också möjlighet att vara med på ett Fyspass med Magnus 16:00-17:00, men det är dock frivilligt.

Fram till klockan 18:00 är det sedan en lucka i programmet så att ni skall kunna äta en bit mat innan ni sedan besöker Celsiusskolan för att bekanta er med den och dess personal.

Jag vill att man anmäler sig i förväg till vårt ”NIU Golf Öppet Hus”, så vi har koll på hur många som kommer. Maila mig på fredrik.hedlund@soderbygolf.se och meddela namn på eleven som kommer, samt hur många som följer med denne.

Ev. ansökan till NIU Golf Uppsala görs till Svenska Golfförbundet senast den 1 december 2017.

Hjärtligt välkommen!

Mvh

Fredrik Hedlund
Club Professional GolfUppsala
Golfgymnasiet NIU Uppsala
Söderby 018-430 1970 / Edenhof 018-33 41 85
Mobil 070-658 31 51

NIU Uppsala tog guld i Skol-SM 2016!