Upplands Golfförbund anordnar den 3 – 5 juli ett golfläger på GolfUppsala, Söderby. Lägret är en kombination av golf och lek för tjejer som spelar golf, vill börja spela golf eller som bara vill pröva på att spela golf.

Vi kommer att ha golfövningar på rangen, korthålsbanan, putting green och närspelsområdet. Självklart kommer vi att spela en norsk scramble på korthålsbanan men även ha andra roliga tävlingar. Så missa inte chansen att utveckla din golf och träffa andra golfande tjejer.

Kostnad: 600: – för tre dagars golf, 2 övernattningar på Söderby Golf Lodge, 2 frukostar, 3 luncher och 2 middagar. Minimiålder är 7 år och man ska kunna sova borta från mamma och pappa. Max 16 deltagare och det är först till kvarn som gäller.

Lägret börjar 9:00 den 3 juli och avslutas 14:00 den 5 juli. Anmälan till sport@gavlenet.se senast 26 juni, vid anmälan vill vi ha spelarens fullständiga personnummer och ev. matallergier. Om avanmälan görs efter den 26 juni eller om deltagaren inte dyker upp på lägret kommer man debiteras avgiften – betalas på plats. Anmäl dig redan idag! Har ni frågor så ring till Marie Lundvall 070-5298666

Inbjudan som pdf