Helgen den 3-4 juni anordnas två högklassiga ledarutbildningar i distriktet!

Golfens Ledarutbildning 1 – Praktik
GolfUppsala/Söderby Golf lördag den 3 juni 2017 kl. 09.00 – 16.00

Med Golfens Ledarutbildning Steg 1 Praktik –ger vi dig trygghet i ditt första ledarskap för unga golfare upp till 12 år. Utbildningen riktar sig till ledare och tränare på klubben men även andra som hjälper till med träningen såsom föräldrar, äldre juniorer m.fl.

Kursledare
Fredrik Hedlund
Henrik Nilsson

Läs mer på UGFs hemsida

Golfens Ledarutbildning 2
Svenska Golfförbundet inbjuder till GL2-utbildning på Sigtuna GK den 3-4 juni 2017

För erfarna ledare som gått GL1 Praktik och använt materialet Golfäventyret. Utbildningen riktar sig till ledare och tränare på klubben men även andra som hjälper till med träningen såsom föräldrar, äldre juniorer med flera.

Kursledare
Lisa Häggkvist
Ronnie Andersson

Läs mer på UGFs hemsida