Välkommen till Golfens dag!

Lördag 20 maj är det Golfens dag i Sverige och öppet hus med möjlighet att prova på golf på över 300 golfklubbar (14 klubbar i Uppland). Vi utlovar en härlig dag på världens vackraste idrottsplats. Oavsett om du redan spelar eller är nyfiken att börja är du välkommen att besöka någon av de klubbar som är med. Uppländska arrangörer finns här.

Du som är nyfiken på att börja spela golf

Golfens dag är ett perfekt tillfälle att besöka en golfklubb och prova idrotten som lockar nästan en halv miljon svenskar. Du kan testa att spela, njuta av naturen, uppleva atmosfären och ta del av klubbens alla aktiviteter och erbjudanden. Hitta närmaste golfklubb på kartan ovan.

Du som redan spelar golf

Ta med dig vänner och familj som är nyfikna på golf. De får en rolig introduktion till vår fantastiska idrott och du har chansen att få nya spelkompisar.

Henrik Stenson hälsar

Fortfarande inte bestämt dig? Superstjärnan Henrik Stenson, OS-silvermedaljör och majorvinnare, har en hälsning till dig här: