Nu är UGFs hemsida åter öppen efter varit nedstängd i ca två veckor.

Vi har det senaste året upplevt en hel del attacker och intrångsförsök på UGFs gamla hemsida. Vi tog därför beslutet att stänga ner den gamla hemsidan och återuppbygga den på en modernare och säkrare plattform. Vår förhoppning är att vi dels nu får en säkrare hemsida, dels kan bjuda er på en modernare layout med möjlighet till nya spännande funktioner.

Eftersom vi lagt ner mycket tid på att manuellt återskapa den mesta informationen från den gamla sidan ber vi er inledningsvis ha överseende med ev gamla länkar som vi missat att uppdatera (vi korrigerar givetvis dessa så snabbt vi upptäcker det). Samtidigt bygger vi förstås vidare med nytt innehåll för att erbjuda er det senaste inom upplands golfvärld.

Vi tar givetvis tacksamt emot feedback och synpunkter på den nya sidan, likaså om ni har tips och idéer om innehåll eller om det händer något spännande på er klubb som ni vill att vi ska skriva om.