Mia Liberg, Upsala GK har av UGFs styrelse utsetts till Årets Golfare i Uppland 2016.


Mia har under hela säsongen uppvisat fantastiska resultat och spelat golf på hög nivå med en stor jämnhet. Under året har Mia spelat på den Svenska Seniortouren med stor framgång, totalt tre vinster i D50, varav en SM-titel. De tre vinsterna gav henne totalsegern på Order of Merit. Hon blev också uttagen att representera Sverige i lag-EM, där Mia som enda svenska vann alla sina matcher. I individuella EM spelade Mia till sig en tredje plats och kronan på verket blev en tredje plats i Senior British Open Amateur.

Mia brinner för spelet golf och har genom årets framgångar tydligt visat att golf är en idrott för alla.

Vi önskar Mia ett stort lycka till inför säsongen 2017!

Ranking SGF Seniortour Damer-50 2016

Årets Golfare i Uppland 2016

EM Lag Senior Ladies 2016 – Mia Liberg längst till höger