Årets distriktsmatch för yngre pojkjuniorer (i år födda -01 och senare) mot Småland spelades 15-16 oktober på Arlandastad GK.


Distriktsmatchen spelas över två dagar och totalt 9 scratchmatcher (3 bästboll och 6 singlar). Uppland representerades av Christian Brekkan, Upsala GK, Erik Bäck, Sigtuna GK, Martin Skage, Upsala GK, Pontus Andersson, Älvkarleby GK, Simon Svedlund, Upsala GK och Tim Holmberg, Upsala GK. Småland kom med ett starkt lag bestående av jämna och låghandicapade 01:or.

Helgen har bjudit på mycket fin golf och kamratskap dvs när golf är som bäst och detta trots kyliga vindar som spelarna fick kämpa med båda dagarna. Småland slutade som segrare och tog hem pokalen som i år fick symboliseras av en kopparkanna (se bild) då den riktiga pokalen verkar vara spårlöst försvunnen. Upplandslaget tar med sig nya erfarenheter och minnen från en rolig helg. Stort tack till alla spelare, ledare, föräldrar och Arlandastad GK.

 

Erika Svedlund, lagledare

Läs mer om distriktsmatcher här.