UGFs årliga tjejläger för tjejer i Uppland är nu genomfört och vilka dagar vi har haft på GolfUppsala – Söderby. Tjejerna har spelat på banan, tränat tillsammans och kollat på duktiga tjejgolfare på Upsala Ladies Open som arrangerades på Upsala GK.

Efter en stunds observation på tävlingen sa en av tjejerna ”tjejerna har ju kul när dom tävlar” och det håller jag med om och vi lägger alltid ett stort fokus på att ha kul och trevligt tillsammans på våra läger.
Vi har inte bara spelat golf under lägret utan även lekt en massa lekar och många skratt har ekat över anläggningen. Under lägrets gång fick jag som ledare se många fina golfslag och en och annan sänkningsrunda.

Jag hoppas att alla tjejer kommer tillbaka till GolfUppsala – Söderby den 11 augusti då vi arrangerar en inspirationsdag för alla tjejer som vill vara med.

Ett stort tack till restaurangen och all personal på GolfUppsala som tog emot oss under de tre dagarna som vi hade läger och ett speciellt tack till Fredrik Hedlund som har varit en riktig guldklimp under dessa dagar.

Varma sommarkramar från Emma Lundvall
Här kommer några fler bilder från lägret.